XI Potisko proleće u Čoki

Potisko proleće 2011 u Čoki

U Čoki je 08. aprila 2011. godine održano XI Potisko proleće.

Naime, radi se manifestaciji koja se, sada već, tradicionalno održava u nekoj od opština Potiskog regiona a na kojoj se okupljaju predškolske ustanove.

Potisko proleće - predstavaNa ovogodišnjem okupljanju predškolskih ustanova, na Potiskom proleću u Čoki, našu opštinu predstavljala je predškolska ustanova „Srećno dete“ iz Banatskog Aranđelova.

Pored prethodno pomenute, učešće je ove godine uzelo još nekoliko predškolskih ustanova i to iz Sente, Kanjiže, Ade, Kikinde, Bačkog Petrovog Sela, Mola, Novog Bečeja i domaćina Čoke.

Predškolska ustanova „Srećno dete“ iz Banatskog Aranđelova se predstavila sa tri grupe na čelu sa vaspitačicama Mirom Acin, Milicom Rodić i Elom Besedeš. Naši mališani su zajedno sa svojim vaspitačicama, za ovu priliku, izradili biobaštu, pripremili par igara i učestvovali na likovnom takmičenju.

Potisko proleće - PU ''Srećno dete''Kada je reč o likovnom takmičenju, neophodno je istaći da je nagrađeno 25 radova, među kojima je bio i rad malene Sanje Gavrić iz pripremne grupe vaspitačice Milice Rodić.

Zapaženo učešće predškolske ustanove „Srećno dete“ iz Banatskog Aranđelova, kao i nagrade koje su naši mališani osvojili, svedoči o ozbiljnosti sa kojom se pristupa radu sa klincima i klincezama u našem selu, te o nastojanju da se kreativnost i maštovitost dece ispolji i usmeri na najbolji mogući način.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment