Prvi porazi ovog proleća

Prvi porazi ovog prolećaU nedelju, 17. aprila 2011. godine, odigrano je 11. kolo Međuopštinske lige Kanjiža – Čoka – Novi Kneževac. Naše ekipe su proteklog vikenda zabeležile prve poraze ovog proleća, te ostaje da se vidi da li su isti posledica trenutnih slabosti u igri ili, pak, oličenje realnih mogućnosti.

Naime, ekipe sa područja MZ „Banatsko Aranđelovo“ ostale su bez bodova, tako što je FK „Slavija“ kod kuće poražena od ekipe Tise iz Padeja, dok je FK „Hajduk“ izgubio bodove na gostovanju ekipi Sloge iz Ostojićeva. 

Slavija je i pored bolje igre u prvom delu utakmice, kao i vodstva od 1:0 na poluvremenu, uspela da veoma lošom igrom u nastavku izgubi utakmicu protiv, istini za volju favorizovane, ekipe Tise iz Padeja.

Ponovo se pokazalo da mlada i neiskusna ekipa Slavije nije sposobna da izdrži pritisak protivničkih ekipa, te da pad koncentracije u drugom delu meča dovodi do grešaka koje rezultiraju golovima u mreži Slavije. Tako je ekipa Tise, očekivano, odnela bodove iz Banatskog Aranđelova, pobedivši sa 1:3 i učvrstila se na drugoj poziciji na tabeli, dok Slaviji ostaje da bodove „traži“ u mečevima koji joj predstoje.

Sa druge strane, ekipa Hajduka iz Podlokanja nije uspela da odoli na gostovanju timu Sloge iz Ostojićeva, te se kući vraćaju bez bodova. Sloga je pobedila sa 2:1.

Tako ekipa Hajduka nije uspela da materijalizuje odličan rezultat ostvaren u prošlom kolu, kada je kod kuće pobedila trenutnog lider u prvenstvu, ekipu Horgoša.

Vikend pred nama zasigurno donosi nova uzbuđenja u Međuopštinskoj ligi, jer se međusobno sastaju ekipe Slavije i Hajduka. Pomenuta utakmica je posebno značajna jer nosi epitet lokalnog derbija, koga prati višedecenijsko rivalstvo među timovima iz naše mesne zajednice.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment