Završeni radovi u Ulici Mihajla Pupina

Završeno asfaltiranje ulice ''Mihajla Pupina'' u Banatskom Aranđelovu

Protekle srede, 20. aprila 2011. godine, završeni su radovi na asfaltiranju Ulice Mihajla Pupina u Banatskom Aranđelovu, kao što smo i najavili krajem prethodne nedelje.

Izvođač radova, preduzeće „Met-kom“ iz Kikinde, je ispoštovalo u propisanim rokovima svoje obaveze, tako da će sada meštanima iz pomenute ulice život svakako biti olakšan uz novi asfaltni „tepih“.

Početak radova u ulici ''Mihajla Pupina''Trenutno u Banatskom Aranđelovu ima još svega par neasfaltiranih ulica, za koje se priprema projektna dokumentacija i nastoje obezbediti nedostajuća finansijska sredstva, kako bi se i stanovnicima tih ulica obezbedili neophodni infrastrukturni uslovi i tako unapredio kvalitet života.

Takođe, treba napomenuti da je i za potrebe ambulante u centru naselja asfaltiran mali parking prostor, neposredno ispred ambulante, kako bi istoj mogla bolje pristupiti ambulantna kola u hitnim slučajevima.

Nadamo se da će MZ „Banatsko Aranđelovo“ nastaviti sa aktivnostima na poboljšanju infrastrukture u selu, jer je dobra infrastruktura primarni preduslov za privlačenje potencijalnih investitora.

Svesni pomenute činjenice vodeći ljudi MZ „Banatsko Aranđelovo“ planiraju da i u budućnosti realizuju par kapitalnih projekata, poput izgradnje nove vodovodne i kanalizacione mreže, kao i gasifikacije sela. U kojoj meri su ovi projekti realni, uzimajući u obzir više nego skroman budžet mesne zajednice, ostaje da se vidi.

Share

3 Comments »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

 1. Komentar Glas razuma :
  maj 7, 2011 u 21:18

  Bojan Pajtić nije predao asfaltirani put na korišćenje stanovnicima Banatskog Aranđelova – zanači put nije ni asfaltiran – znači put ni ne postoji 🙂

 2. Komentar Hijavata :
  maj 10, 2011 u 00:12

  Slažem se, ali informacije radi treba reći da je g. Pajtić taj dan bio zauzet. Otvorio je farmu za uzgoj kišnih glisti u Odžacima. Ovo je velika šansa za razvoj Vojvodine… – rekao je on

 3. Komentar Čak Noris :
  maj 15, 2011 u 18:54

  Jedino Bojan Pajtić može da sastavi vladu bez SPS-a 🙂

Leave a comment