Novi poraz Slavije

Novi poraz SlavijeVikend za nama obeležio je još jedan neuspeh FK „Slavija“ iz Banatskog Aranđelova, u 14. kolu Međuopštinske lige Kanjiža – Čoka – Novi Kneževac.

Ekipa FK „Hajduk“ iz Podlokanja je u pomenutom kolu bila slobodna.

Kao što smo već istakli na samom početku, ekipa Slavije je doživela novi, šeti poraz, u ovom prvenstvu i to od FK „Horgoš Higlo“ iz Horgoša.

Slavija je na gostovanju trenutnom lideru prvenstva, ekipi Horgoša u istoimenom mestu, sasvim zasluženo doživela ubedljiv poraz. Naime, Horgoš je slavio sa 6:2 (2:1), te tako i zvanično promovisan u novog subotičkog ligaša, tri kola pre kraja prvenstva. Tačnije, više ne postoji ni teoretska šansa da neka od ekipa ugrozi prelazak Horgoša u viši rang takmičenja – Područnu fudbalsku ligu Subotica.

Naši momci su uspeli da pruže značajniji otpor samo u prvom delu utakmice, u kome je rezultat bio 2:1 za domaćine, uz napomenu da je Slavija, čak, povela golom Radina u 21. minutu. Ubrzo nakon toga ekipa Horgoša zaigrala je mnogo odlučnije i do kraja prvog dela preokrenula rezultat u svoju korist, te stekla minimalno vodstvo.

Međutim, nadmoć domaćina manifestovala se u drugom delu utakmice kada su, stekao se utisak, fudbaleri Slavije pali na fizičkom planu. Bolja fizička sprema ekipe Horgoša doprinela je, na kraju, ubedljivom porazu Slavije.

Našim momcima ostaje da u preostale tri prvenstvene utakmice sa Slogom (Ostojićevo), Jedinstvom (Srpski Krstur) i Graničarom (Đala), pokušaju da prikažu bolju igru i osvoje što veći broj bodova.

Slavija je na pomenutoj utakmici nastupila u sledećem sastavu: Nedeljkov – Doro (od 46. Ilijin), Horvat, Arsenov, Elezović – Maluckov, Kijac, Pantelin, Milanov – Radin (od 46. Vidaković), Ognjenović (od 46. Kostin)

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment