Potpuna nemoć Slavije

Potpuna nemoć Slavije

Proteklog vikenda odigrano je 15. kolo Međuopštinske lige Kanjiža – Čoka – Novi Kneževac u okviru kojeg je odigrano tri derbi utakmice.

U pomenutom kolu, posebno su zanimljivi bili susreti u Banatskom Aranđelovu, između domaće Slavije i Sloge iz Ostojićeva, zatim u Đali, između Graničara i Horgoša, kao i u Padeju, gde su se sastali Tisa i Jedinstvo iz Srpskog Krstura.

Fudbaleri Slavije su kod kuće dočekali ekipu Sloge iz Ostojićeva u nameri da se pred domaćom publikom iskupe za težak poraz u prethodnom kolu u Horgošu, kada su naši momci izgubili od, sada već izvesno, novog prvaka lige sa 6:2 (2:1).

Ukoliko se poraz od lidera na tabeli mogao i očekivati, jer mlada ekipa Slavije realno i nije sposobna da se sa postojećim igračkim kadrom značajnije suprotstavi najboljoj ekipi u prvenstvu, visok poraz na domaćem terenu od Sloge svakako je predstavljao iznenađenje.

Naime, Sloga je veoma ubedljivom igrom lako slomila otpor domaćina i već nakon prvog poluvremena vodila sa 0:4. Bilo je više nego jasno da će Slavija doživeti novi poraz u prvenstvu jer je igra našeg tima bila potpuno anemična i neorganizovana, bez ideje i želje za sportskim nadmetanjem sa rivalom.

Posledica takvog odnosa prema igri jeste poraz od 0:6, kojim je FK „Slavija“ dodatno pogoršala utisak o svojim igrama u tekućoj sezoni.

Nadamo se da će ekipa Slavije u preostala dva kola unaprediti svoju igru, te tako ostvariti i mnogo bolje rezultate.

Slavija je u pomenutoj utakmici nastupila u sledećem sastavu: Nedeljkov – Doro, Horvat, Zidarev (od 30. Ilijin), Arsenov – Maluckov, Kijac, Pantelin, Krušić (od 46. Kostin) – Ognjenović (od 60. Vidaković), Radin.

Druga ekipa sa područja MZ „Banatsko Aranđelovo“, Hajduk iz Podlokanja, izgubio je u Oromu od ekipe Olimpije sa 3:0, te na taj način upotpunio loša izdanja naših ekipa u 15. kolu Međuopštinske lige Kanjiža – Čoka – Novi Kneževac.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment