Zabrinjavajuća serija poraza

Slavija u rezultatskoj kriziEkipe sa područja MZ „Banatsko Aranđelovo“ doživele su nove poraze u 16. kolu Međuopštinske lige Kanjiža – Čoka – Novi Kneževac.

FK „Slavija“ je na gostovanju FK „Jedinstvo“ iz Srpskog Krstura pretrpela poraz od 3:0, dok je ekipa FK „Hajduk“ izgubila kod kuće od FK „Tisa“ iz Padeja sa 1:4.

Imajući u vidu da je Slavija poslednjim porazom u Srpskom Krsturu „vezala“ tri poraza za redom, kao i da je ekipa Hajduka doživela, čak, pet poraza u nizu, više je nego jasno da se naše ekipe nalaze u zabrinjavajućoj seriji loših rezultata.

Drugi put u tekućoj sezoni ekipa Jedinstva bila je prejaka za Slaviju iz Banatskog Aranđelova, te je ubeležila nova tri boda na svoj konto.

Utakmica je bila rešena u prvih 45 minuta, nakon kojih su domaćini ostvarili prednost od 3:0, za koju se ispostavilo da je više nego dovoljna za miran nastavak meča. Istini za volju, Slavija je pokazala mnogo bolju i angažovaniju igru u nastavku, međutim, nije uspela da postigne pogodak i ugrozi prednost Jedinstva. Novim porazom Slavija je dovela u pitanje i trenutnu poziciju na tabeli, jer njen najbliži pratilac Hajduk ima samo dva boda manje ali i utakmicu manje.

Sa druge strane, Hajduk je kod kuće dočekao Tisu iz Padeja, koja će verovatno prvenstvo završiti na drugoj poziciji na tabeli, te nije bilo realno očekivati da će domaćini uspeti da osvoje bodove u ovom meču. Tisa je opravdala ulogu favorita i lagano pobedila sa 1:4.

Mogućnost da naše ekipe poprave utisak postoji jer je do kraja prvenstva preostalo još dva kola, odnosno u opticaju je još šest bodova, što je dovoljno za bolji plasman na tabeli.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment