Za kraj – novi poraz!

Za kraj - novi poraz SlavijeFudbaleri Slavije iz Banatskog Aranđelova sezonu u Međuopštinskoj ligi Kanjiža – Čoka – Novi Kneževac okončali su novim porazom, na gostovanju ekipi Graničara iz Đale.

Tačnije, do kraja prvenstva preostalo je još jedno kolo, međutim, ekipa Slavije će tada biti slobodna, jer liga broji devet timova, tako da je za istu prvenstvo praktično završeno.

Slavija je u sezoni za nama ostvarila više nego skroman rezultat, imajući u vidu da se naš tim u proteklih šest ili sedam sezona uvek borio za sam vrh i imao ambiciju da izbori plasman u viši rang takmičenja. U prilog pomenutoj konstataciji ističemo da su ostvarene svega četiri pobede, uz tri remija i čak devet poraza, odnosno osvojeno je samo 15 bodova.

Seriju loših rezultata Slavija je „zatrvorila“ porazom u Đali od 2:1, na gostovanju ekipi Graničara. Neophodno je istaći da su u pomenutoj utakmici naši momci pružili zaista dobru partiju, te da se stekao utisak da su zaslužili bar bod iz ovog duela. Međutim, nedostatak iskustva, kvaliteta, sportske sreće, kao i „domaćinsko suđenje“ arbitara, doprineli su da na pomenutom meču Slavija doživi novi poraz.

Činjenica je da rukovodstvo FK „Slavija“, ukoliko ima veće ambicije od puke egzistencije kluba, mora poraditi na unapređenju kvaliteta igračkog kadra, jer je više nego očigledno da oslanjanje na mlade igrače iz podmlatka kluba nije dovoljno za postizanje značajnijih rezultata.

Slavija je u poslednjoj utakmici prolećnog dela sezone igrala u sledećem sastavu: Nedeljkov – Doro, Pantelin, Horvat, Elezović (Arsenov) – Slavković, Gojković, Maluckov, Kijac (Milanov) – Radin, Ognjenović.

Takođe, treba napomenuti i da je druga ekipa sa područja MZ „Banatsko Aranđelovo“, Hajduk iz Podlokanja, doživela poraz kod kuće od ekipe Jedinstva iz Srpskog Krstura. Tako je upotpunjen loš utisak koji su naše ekipe ostavile u ovogodišnjem takmičenju u okiviru Međuopštinske lige Kanjiža – Čoka – Novi Kneževac.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment