Najbolji kotlić iz Kikinde

Kotlić 2011 - Banatsko AranđelovoProtekle subote, 23. jula 2011. godine, u Banatskom Aranđelovu održano je IV takmičenje u kuvanju riblje čorbe – „Kotlić 2011“.

Kao i prethodnih godina, pomenuta manifestacija je organizovana od strane MZ „Banatsko Aranđelovo“. Čelnici mesne zajednice su se potrudili da sve protekne u najboljem redu, te da svi gosti ponesu pozitivne utiske sa ovog takmičenja.

Na ovogodišnjem takmičenju u kuvanju riblje čorbe učešće je uzelo 43 ekipe iz Novog Kneževca, Kikinde, Đale, Bačkog Jarka, Podlokanja, Čoke, Mokrina, Majdana, Novog Sada, Banatskog Aranđelova… Više od nekoliko stotina posetilaca, tako je imalo priliku da uživa u druženju, razmenjuje kulinarske tajne i iskustva sa nekih prethodnih takmičenja, kao i da proba ukusne riblje čorbe i druge specijalitete od ribe.

P7230216Prema oceni stručnog žirija, koji je imao zaista težak i nezahvalan zadatak, najbolju riblju čorbu skuvao je Dragan Rackov iz Kikinde. Drugo mesto pripalo je Goranu Rackov, takođe iz Kikinde, dok je treći bio Milorad Rakin iz Mokrina. Najbolji takmičari nagrađeni su peharima i drugim prigodnim nagradama. Svim ostalim takmičarima se zahvaljujemo na učešću i nadamo se da će i u nastupajućim godinama svojim učešćem uveličati našu manifestaciju.

Share

1 komentar »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

  1. Komentar Izabela :
    24 jula, 2011 u 16:22

    Bilo je odlično, mada ipak mislim da je naša čorba bila najbolja!

    Vidimo se naredne godine

Leave a comment