Počeo turnir u malom fudbalu

34. tradicionalni noćni turnir u malom fudbaluU ponedeljak, 25. jula 2011. godine, počeo je 34. tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu. Na ovogodišnjem turniru učestvuje 12 seniorskih i 6 juniorskih ekipa.

Ekipe su podeljene u dve grupe a žrebom je odlučeno da će se u okviru grupe „A“ za dalji prolaz boriti sledeće ekipe: Stella Rossa (Mokrin), Visa-prom (Kanjiža), FK Slavija (Banatsko Aranđelovo), Grofovi (Novi Kneževac), kafe bar Laguna (Čoka) i Alkatraz (Majdan).

U grupi „B“ takmičiće se sledeće ekipe: Sanad (Sanad), picerija Balkan (Kanjiža), Uverić-vet (Banatsko Aranđelovo), Promet-plus (Banatsko Aranđelovo), Breg (Mokrin) i Banatska ruža (Srpski Krstur). Svakog takmičarskog dana na programu će biti po jedna utakmica iz obe grupe, sa početkom od 21:00, odnosno 22:00h.

Kada je reč o juniorskim ekipama, iste će se nadmetati u okviru jedne grupe. Ove godine učestvuju: FK Hajduk (Podlokanj), Breg (Mokrin), TR Nikoleta (Novi Kneževac), Banatski fantomi (Banatsko Aranđelovo), FK Majdan (Majdan) i Boca Juniors (Novi Kneževac). Utakmice juniorskih ekipa počinju od 20.15h svakog takmičarskog dana.

Takođe, nakon žreba, određen je i raspored utakmica u okviru grupne faze takmičenja. Isti sve ekipe mogu preuzeti kod gdina Radeta Gojkovića (kontakt telefon – 063/76 16 536).

Na kraju, podsećamo da se ovogodišnji 34. tradicionalni noćni turnir u malom fudalu igra na terenu Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Banatskom Aranđelovu. Takođe, napominjemo da ukupan fond nagrada iznosi 200 hiljada dinara, dok se svi posetioci mogu zabaviti igrajući tombolu u okviru koje ih svakoga dana očekuje pregršt vrednih nagrada.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment