Završen konkurs za "Najlepše uređeno dvorište i prostor ispred kuće"

Leposava Parojčić - učesnica izbora za najlepše dvorište

U nameri da obogate program proslave seoske slave ali i podstaknu svest meštana o neophodnosti održavanja svog domaćinstva urednim, članice „Aktiva žena“ su, između ostalog, po prvi put ove godine organizovale konkurs za „Najlepše uređeno dvorište i prostor ispred kuće“.

Ideja kojom su se vodile aktivistkinje jeste da su upravo dvorišta i okućnice ogledalo domaćina ali i sela u celini.

Na pomenuti konkurs prijavilo se petnaestak domaćinstava. Članovi komisije koja je obišla, slikala i kasnije na sebe preuzela nezahvalan zadatak donošenja odluke o najlepšim dvorištima i okućnicama su – Leposava Ilijin, Bogdana Elezović i Velinka Pešić.

Miloš Teofanov - učesnik izbora za najlepše dvorišteProglašenje pobednika na konkursu za „Najlepše uređeno dvorište i prostor ispred kuće“ obavljeno je u utorak, 26. jula 2011. godine, u prostorijama mesne zajednice Banatsko Aranđelovo uz prisustvo svih učesnika i ostalih posetilaca.

Nagrade za najlepše uređeno dvorište pripale su: Jožefu Sorčiku (3. mesto), Leposavi Parojčić (2. mesto) i Katici Đaković (1. mesto). Sa druge strane, nagrade za najlepše uređen prostor ispred kuće osvojili su: Vesna Rodić (3. mesto), Andraš Čehak (2. mesto) i Zoran Radin (1. mesto). Pomenuti takmičari su kao nagradu dobili razne sadnice, kojima će dodatno oplemeniti svoja dvorišta i okućnice.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment