Završnica turnira u malom fudbalu

Završnica turnira u malom fudbalu 2011Noćni turnir u malom fudbalu ulazi u završnu fazu, tako da je od srede, 10. avgusta 2011. godine, planirano odigravanje četvrtfinalnih utakmica.

Nakon uzbudljivih i neizvesnih utakmica u okviru grupne faze takmičenja, najuspešnije ekipe su izborile priliku da nastave takmičenje i osvoje vredne novčane nagrade.

Podsećamo da se ovogodišnji 34. tradicionalni noćni turnir u malom fudalu igra na terenu Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Banatskom Aranđelovu. Takođe, napominjemo da ukupan fond nagrada iznosi 200 hiljada dinara.

Kao što je već rečeno, odigravanje prvih četvrtfinalnih utakmica planirano je za sredu, 10. avgust 2011. godine. Termin od 21 čas predviđen je za odmeravanje snaga između ekipa FK Slavija (Banatsko Aranđelovo) i Banatska ruža (Srpski Krstur). Iste večeri, u terminu od 22 časa, u borbi za plasman u polufinale sastaće se ekipe Kafe bar „Laguna“ (Čoka) i Breg (Mokrin).

Za četvrtak, 11. avgust 2011. godine, predviđeno je odigravanje preostala dva četvrtfinalna meča. Tako će se od 21 čas igrati utakmica između ekipa Visa-Prom (Kanjiža) i Picerija „Balkan“ (Kanjiža), dok će se u drugoj utakmici večeri, od 22 časa, sastati ekipe Stella Rossa (Mokrin) i Promet plus (Banatsko Aranđelovo).

Sa druge strane, u konkurenciji juniora odigraće se polufinalni mečevi. U sredu od 20 časova će se sastati ekipe TR Nikoleta (Novi Kneževac) i Boca Juniors (Novi Kneževac), dok će se u četvrtak, takođe od 20 časova, sastati ekipe FK Hajduk (Podlokanj) i Banatski fantomi (Banatsko Aranđelovo).

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment