Poznati svi polufinalisti

Turnir 2011 - poznati svi polufinalisti

Četvrtfinalne utakmice, na 34. tradicionalnom noćnom turniru u malom fudbalu u Banatskom Aranđelovu, odigrane su 10. i 11. avgusta 2011. godine.

Tako su u sredu, 10. avgusta 2011. godine, odigrane utakmice između ekipa FK Slavije (Banatsko Aranđelovo) i Banatske ruže (Srpski Krstur). Ekipa FK Slavije pobedila je rezultatom 2:1. U drugoj utakmici večeri Kafe bar Laguna (Čoka) bila je uspešnija od ekipe Brega (Mokrin) sa ubedljivih 4:0.

Nakon sinoćnih mečeva između ekipa Visa-Prom (Kanjiža) i Picerije Balkan (Kanjiža), odnosno ekipa Stella Rossa (Mokrin) i Promet plus (Banatsko Aranđelovo) dobili smo imena svih polufinalista. Naime, u prvom meču ekipa Visa-Prom je pobedila Piceriju Balkan minimalnim rezultatom 1:0, dok je ekipa Stella Rossa, znatno lakše nego što se to očekivalo, pobedila Promet plus sa 3:0.

Polufinalne utakmice na 34. noćnom turniru u malom fudbalu u Banatskom Aranđelovu odigraće se u petak, 12. avgusta tekuće godine. U prvoj polufinalnoj utakmici sastaće se ekipe FK Slavije i Lagune, od 21 čas, dok će se od 22 časa za ulazak u finale boriti ekipe Visa-Prom i Stella Rossa.

Takođe, napominjemo da se noćni turnir u malom fudbalu završava u subotu, 13. avgusta 2011. godine, kada će se prvo sastati poražene ekipe iz polufinalnih tuakmica od 21 čas u nadmetanju za treće mesto, dok će pobednici polufinalnih utakmica snage odmeriti od 22 časa u velikom finalu.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment