Neizvesna borba za finale

Neizvesna borba za finaleU petak, 12. avgusta 2011. godine, na terenu Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Banatskom Aranđelovu, odigrane su polufinalne utakmice 34. tradicionalnog noćnog turnira u malom fudbalu.

Polufinalne duele obeležili su rezultatski preokreti, bespoštedna borba, pregršt lepih poteza i šansi za gol, tako da je publika bila u prilici da prisustvuje veoma zanimljivim mečevima, koji su bez dileme opravdali sva očekivanja.

U prvom polufinalnom meču Kafe bar Laguna (Čoka) je pobedila „domaćine“, odnosno ekipu FK Slavije sa 2:1, iako je na poluvremenu bila u zaostatku od jednog gola. Angažovanom igrom, uz mali pad koncentracije igrača FK Slavije, ekipa Lagune je uspela da u drugom delu meča potpuno preokrene rezultat i zasluženo obezbedi mesto u finalu. Sa druge strane, domaćinima ostaje borba za treće mesto.

Drugo polufinale odigrano je između ekipa Stella Rossa (Mokrin) i Visa-Prom (Kanjiža). Nakon veoma uzbudljivog meča, koji je, u pojedinim trenucima, obilovao visokim sportskim nabojem prouzrokovanim željom za pobedom, uspešnija je bila ekipa Stella Rossa. Mokrinčani su pobedili sa 1:0.

Stiče se utisak da su se u večerašnje finale prasirale dve zaista najbolje ekipe, što obećava više nego zanimljiv okršaj za naslov pobednika ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu.

Pobednik turnira osvojiće novčanu nagradu od 100 hiljada dinara, drugoplasirana ekipa dobija 50, dok će trećeplasirana inkasirati 25 hiljada dinara.

Na kraju podsećamo da se utakmica za treće mesto između FK Slavije i Visa-Proma igra od 21 čas, dok je finale između ekipa Stella Rossa i Kafe bar Laguna na programu od 22 časa, naravno u subotu, 13. avgusta 2011. godine.

 

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment