Stella Rossa srećnija u finalu

Stella Rossa srećnija u finalu

Protekle subote, 13. avgusta 2011. godine, završen je 34. tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu u Banatskom Aranđelovu.

Kao i svih prethodnih godina, tokom dve nedelje, posetioci turnira imali su priliku da uživaju u neizvesnim duelima i fudbalskom umeću učesnika. Najbolje ekipe su stigle do same završnice i u međusobnim duelima direktno odlučivale o pobedniku ovogodišnjeg turnira.

Tako su u borbi za treće mesto snage odmerile poražene ekipe iz polufinala, odnosno ekipe FK Slavije (Banatsko Aranđelovo) i Visa-Prom (Kanjiža). Iako je „domaća“ ekipa povela na samom startu utakmice, dozvolila je sebi da joj se ponovi scenario iz polufinalnog meča. Naime, ekipa Visa-Proma je tokom meča uspela da preokrene rezultat u svoju korist, te na kraju ubedljivo trijumfuje sa 4:1.

U velikom finalu sastale su se ekipe Stella Rossa (Mokrin) i Kafe bar Laguna (Čoka). Iako je ekipa Lagune, stiče se utisak, bila za nijansu bolja u finalu, jer je tokom utakmice u par navrata propustila izgledne prilike i dva puta pogodila okvir gola, meč je nakon 40 minuta završen nerešenim rezultatom (0:0).

Tako je finalna utakmica rešena nakon izvođenja sedmeraca. Koncentrisanija je bila ekipa Stella Rossa i pobedila sa 3:1 i osvojila novčanu nagradu od 100 hiljada dinara. Ekipi Lagune pripalo je 50 hiljada, dok je ekipa Visa-Proma za treće mesto osvojila 25 hiljada dinara.

Čestitamo pobednicima, dok svim ostalim učesnicima želimo više sreće i fudbalskog znanja na sledećem noćnom turniru u malom fudbalu.

Share

1 komentar »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

 1. Komentar Mihail Nikolajevic :
  4 septembra, 2011 u 15:40

  Poznato ili nepoznato ?!
  Prva nagrada 100 000 dinara
  Druga nagrada 50 000 dinara
  Treca nagrada 25 000 dinara
  Sve je lepo opisano gore u tekstu, a sta je sa „cetvrtom nagradom“ ????
  Od onog trenutka, kada je FK Slavija izgubila utakmicu u polufinalu, igrac FK Slavije, koji je bio i odgovoran za organizaciju turinira, shvatajuci da FK Slavija nema nikakve sanse za trece mesto, pravi cetvrtu nagradu u iznosu od 5000 dinara!!! Tako je uvedena i nagrada za cetvrto mesto ! Starija populacija se nada da ce FK Slavija biti naredne godine peta ili sesta, pa da i oni „osvoje“ koji dinar ! Oglasilo se i dosta gladne dece, sa izgovorom “ MI BI TAJ NOVAC ZNALI BOLJE DA ISKORISTIMO ! “ . Bas je tesko odluciti kome poverovati !!!

Leave a comment