Pred početak nove sezone

Početak nove sezoneVikend pred nama obeležiće početak nove takmičarske sezone u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Kanjiža – Čoka – Novi Kneževac, koja će od ove sezone biti preimenovana u Potisku ligu.

Ekipe sa područja MZ „Banatsko Aranđelovo“ poručuju da spremne dočekuju start novog prvenstva. U kojoj meri je to zaista tako otkriće nam rezultati koje će postići u nastupajućoj sezoni.

U prilog tvrdnji da nas od samog starta očekuju zanimljive takmičarske utakmice, svedoči i činjenica da se već u prvom kolu igraju tri lokalna, komšijska derbija. Tako će FK „Tisa“ (Padej) ugostiti FK „Slogu“ (Ostojićevo), dok FK „Jedinstvo“ (Srpski Krstur) očekuje tradicionalno neugodnu ekipu FK „Graničar“ (Đala).

Međutim, za nas najinteresantniji meč odigraće se u Banatskom Aranđelovu gde će domaća ekipa FK „Slavije“ ugostiti svog velikog rivala FK „Hajduk“ iz Podlokanja. Pomenuti meč je utoliko značajniji što je reč o prvom kolu, te je važno zbog samopouzdanja ekipa startovati pobedom i osvojiti tri boda.

Protekli prelazni period doneo je i izvesne promene u igračkom kadru Slavije. Naime, klub se pojačao trojicom iskusnih i proverenih igrača (Nedeljko Krišanov, Milorad Knežević i Svetozar Šećerov) koji su došli iz ekipe FK „Čoka“ iz istoimenog grada, koja nastipa u Okružnoj ligi Subotica. Takođe, u redove Slavije vratio se, nakon pauze zbog školovanja, i Marko Ćurčić.

Sa druge strane, klub su napustila dva mlada igrača, Srđan Maluckov i Adrijan Horvat, koji su pojačali redove vojvođanskog ligaša FK „Obilića“ iz Novog Kneževca. Ekipa Slavije biće oslabljena i zbog neigranja Alena Doroa, koji će usled povrede sigurno propustiti prvi deo prvenstva.

Sve utakmice prvog kola Potiske lige u sezoni 2011/2012. igraju se 04. septembra 2011. godine, sa početkom u 16.30 časova.

Očekujemo Vas na stadionima!

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment