Loš početak FK "Slavije"

Loš početak Slavije

Proteklog vikenda, 04. septembra 2011. godine, odigrano je prvo kolo novog fudbalskog prvenstva Potiske lige. Isto je obeleženo uzbudljivim utakmicama, dok su golgeteri bili više nego raspoloženi i efikasni na samom startu, tako da je viđen i veliki broj pogodaka.

Takođe, postignuto je i par neočekivanih rezultata. Naime, Jedinstvo iz Srpskog Krstura je na svom terenu ubedljivo poraženo od Graničara iz Đale sa 0:4, u jednoj od utakmica koje smo najavili kao derbi susret. Tisa iz Padeja nije kod kuće uspela da osvoji više od boda, jer se Sloga iz Ostojićeva pokazala kao zaista ozbiljan rival. Bilo je 1:1.

Na samom kraju, u trećem meču kojem smo dodelili epitet derbija, viđeno je najviše uzbuđenja. Slavija iz Banatskog Aranđelova je u susretu sa Hajdukom iz Podlokanja doživela poraz. Nakon dve prošlosezonske pobede, ekipa Slavije nije uspela da treći put za redom, ovog puta na svom terenu, savlada ekipu Hajduka.

Početak meča je obeležio odličan start gostiju koji su preko Banjca uspeli da povedu. Nakon toga, domaćini preuzimaju inicijativu i do kraja prvog dela utakmice potpuno preokreću rezultat golovima Šećerova i Kneževića. Međutim, kada se očekivalo da iskusnija ekipa Slavije u nastavku meča rutinski isti privedu kraju i zabeleži tri boda, dogodilo se iznenađenje. Ekipa Hajduka je nakon greške domaćih igrača prvo poravnala rezultat, preko Brkljača, dok je kasnije sa još dva pogotka isti igrač potpuno matirao domaćine. Na kraju, Slavija je zasluženo poražena sa 2:4.

U narednom kolu, obe naše ekipe gostuju. Slavija putuje u Đalu, na megdan Graničaru, dok će Hajduk pokušati da zabeleži novu pobedu u Majdanu, na gostovanju ekipi Tromeđe.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment