Slavija bez bodova!

Slavija bez bodovaU nedelju, 11. septembra 2011. godine, odigrano je drugo kolo Potiske lige u fudbalu.

Naše ekipe se ne mogu pohvaliti dobrim rezultatima, pa shodno tome, ni osvajanjem novih prvenstvenih bodova.

Na gostovanju odličnoj ekipi Graničara, u Đali, ekipa Slavije nije uspela da ostane neporažena.

Naime, naši momci su pružili zaista snažan otpor domaćinu. U tvrdoj, pravoj takmičarskoj, utakmici viđeno je mnoštvo izglednih prilika za pogodak, pred oba gola. Međutim, domaćin je uspeo da u sudijskoj nadoknadi vremena konačno probije „bedem“ Slavije i postigne pogodak vredan tri nova boda.

Nakon dva odigrana kola jesenjeg dela fudbalskog prvenstva Potiske lige, Slavija je bez bodova i prikovana je za dno tabele, dok je ekipa Graničara na samom vrhu sa maksimalnih 6 bodova.

Slavija je na pomenutoj utakmici nastupila u sledećem sastavu: Nedeljkov – Ognjenović (od 67. Zidarev), Pantelin, Krišanov, Ćurčić – Slavković, Kijac, Elezović, Agošton – Knežević, Novaković (od 75. Arsenov).

Sa druge strane, Hajduk iz Podlokanja doživeo je prvi poraz ove jeseni na gostovanju ekipi Tromeđe u Majdanu, rezultatom 1:0. Ipak, druga ekipa sa područja naše mesne zajednice je u nešto boljoj poziciji na tabeli od Slavije, jer ima 3 osvojena boda.

U narednom 3. kolu Potiske lige, 18. septembra 2011. godine, sa početkom u 16 časova Slavija će ugostiti ekipu Sloge iz Ostojićeva, dok će Hajduk dočekati trenutnog lidera, ekipu Graničara iz Đale. Našim momcima želimo više sportske sreće i bolje rezultate u nastavku prvenstva.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment