Slavija do prvog boda

Slavija do prvog bodaProteklog vikenda, 02. oktobra 2011. godine, odigrano je 5. kolo Potiske lige.

Naviknuti na ovosezonske loše igre naših ekipa, iskreno, i nije veliko izneneđenje činjenica da Slavija, odnosno Hajduk, nisu uspeli da pobede svoje rivale.

Naime, Hajduk je kod kuće ugostio ekipu Olimpije iz Oroma i nakon početnog vođstva od 1:0 uspeo da, do kraja utakmice, ispusti prednost i bude ubedljivo poražen sa 1:4. Tako su Podlokanjčani ostali na tri boda iz pet utakmica.

Sa druge strane, Slavija je nakon pauze, jer je prošlonedeljno gostovanje u Oromu odloženo za 06. novembar 2011. godine, uspela da osvoji kod kuće samo bod protiv odlične ekipe Radničkog iz Tornjoša.

Iako je naša ekipa imala velikih kadrovskih problema, prouzrokovanih povredama i parnim žutim kartonima, uspela je požrtvovanom igrom da dođe do prvog ovosezonskog boda.

Viđen je veoma interesantan meč, sa mnoštvom prilika za gol. Stiče se utisak da je domaćin bio za nijansu bolji tim, međutim, nije uspeo da takvu igru kruniše pogotkom. Na kraju, SlavijaRadnički 0:0.

Slavija je na pomenutoj utakmici nastupila u sledećem sastavu: Radin – Zidarev, Arsenov (od 46. Elezović), Nedeljkov, Krišanov – Ognjenović, Gojković, Slavković, Kijac – Agošton, Ilijin.

Takođe, značajno je istaći da je u ovom kolu odigran i derbi u Đali, između domaćeg Graničara i Sloge iz Ostojićeva. Sloga je ubedljivom pobedom od 4:1 preuzela lidersku poziciju na tabeli upravo od ekipe domaćina.

Share

2 Comments »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

  1. Komentar pele :
    3 oktobra, 2011 u 23:29

    Šta sam rekao! Novi golman = bolji rezultati 😉

  2. Komentar Dača :
    4 oktobra, 2011 u 09:04

    Pa, koliko vidim, prekomandovali su golmana u odbranu, što je dalo pozitivne rezultate… Kada ga „bace“ u navalni red, doći će i do tri boda! 😉

Leave a comment