Porazi naših ekipa

fk Slavija - fk HorgošProteklog vikenda, 09. oktobra 2011. godine, odigrano je 6. kolo Potiske fudbalske lige.

Shodno svim dosadašnjim partijama naših ekipa u tekućem prvenstvu, novi porazi na gostujućim terenima bili su više nego očekivani.

Naime, ekipa Hajduka iz Podlokanja doživela je poraz u Tornjošu, od domaćeg Radničkog sa 3:0. Sa druge strane, ekipa Slavije je u Horgošu, od istoimene ekipe domaćina, izgubila sa 4:1.

Tako su ekipe sa područja MZ Banatsko Aranđelovo zabeležile nove poraze i ostale čvrsto prikovane za dno tabele.

Prikazana igra naših timova ne uliva poverenje u „bolje sutra“, odnosno stiče se utisak da Slavija i Hajduk ni u nastavku prvenstva neće prikupiti značajniju zalihu bodova, te da će zimsku pauzu dočekati kao „fenjeraši“…

Iskreno se nadamo da je naš zaključak preuranjen, odnosno da grešimo…

Share

1 komentar »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

  1. Komentar Mihail Nikolajevic :
    13 oktobra, 2011 u 13:32

    Ljubav ili realnost ?!
    Kada pogledamo ove dve stvari mozemo uvideti da je ljubav lepa i slatka, ali bez iole realnosti ona vodi ka fanatizmu, tj. propasti. Koliko vam mestana igra u klubu, kakve rezultate ostvarujete i na kraju koliko sredstava se odvaja za tu burlesku …?! Dosta je prica o jedinoj aktivnsoti u selu!!! Nije fudbal jedina stvar na Vaseljenoj. . .Potencijala ima, samo je potrebno puno rada, a ne samo da se prate sopstveni ideali i skrstenih ruku da se cucori sa lenjoscu. . .Na kraju jos samo odgovor na gore postavljeno pitanje- Ni suvise levo, ni suvise desno, nego sredina !!!

Leave a comment