Predstava "Oneeeleeeez eeećeloooorp" oduševila publiku

Zeleno proleće - učesnici priredbe

Udruženje građana „Sećanje na nekog“ iz Banatskog Aranđelova organizovalo je u petak, 30. marta 2012. godine, predstavu u velikoj sali Doma kulture.

Naime, na predstavi su učestovala deca iz novonastale dramske sekcije „Spomenak“ , koja je osnovana od strane pomenutog udruženja građana. Sa klincima u okviru dramske sekcije vredno radi i uči ih novim veštinama gospođa Angelina Dimitrijević.

Motiv, odnosno tema pomenute predstave jeste buđenje proleća, pa otuda proističe i naziv same predstave „Oneeeleeeez eeećeloooorp“ što čitano od natrag žnači – zeleno proleće.

Zeleno proleće - predškolska ustanovaTakođe, valja pomenuti i goste koji su svojim učešćem oplemenili ovu predstavu i ujedno ukazali koliko talentovane dece ima u našem mestu, te da je sa istom potrebno predano raditi i podstaći ih da i nadalje razvijaju svoje talente za igru, pesmu, glumu, muziku i sl.

Dakle, pored dece iz dramske sekcije „Spomenak“ , nastupala su i deca iz predškolske ustanove „Srećno dete“ , grupa vaspitačice Mire Acin.

Zeleno proleće - Zorana (flauta) i Dragana (klavir)Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ , odnosno dramska sekcija ove škole na Mađarskom jeziku, takođe je spremila prigodnu tačku zahvaljujući Liviji Abraham.

Učenici muzičke škole predstavili su se svojim muzičkim tačkama. Zorana Momić svirala je na flauti, Dragana Lakićević na klaviru, Jovan Arsenov svirao je trubu, dok se Jovan Bodroža predstavio publici svirajući na akustičnoj gitari.

Zeleno proleće - Jovan BodrožaOrganizaciju i održavanje ove predstave pomogao je i „Aktiv žena“ iz Banatskog Aranđelova.

Na samom kraju, možemo biti više nego zadovoljni prikazanim jer su svi prisutni imali priliku da na delu vide male umetnike. Verujemo da će naša deca uz naporan rad i svakodnevno učenje i vežbu dodatno unaprediti i razviti svoje talente.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment