Održana okružna takmičenja za osnovce

Okružno takmičenje osnovaca

Krajem marta i tokom aprila održana su okružna takmičenja iz matematike, srpskog jezika i istorije za učenike osnovnih škola.

Na Okružnom takmičenju iz srpskog jezika, 31. marta 2012. godine, koje se održalo u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Kikindi našu školu predstavljale su učenice Nataša Karpić u konkurenciji sedmaka i Selena Tatić u grupi osmaka i postigle su zadovoljavajuće rezultate.

Okružno takmičenje iz matematike je, takođe, održano 31. marta 2012. godine u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Kanjiži.

Na pomenutom takmičenju Osnovnu školu „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Banatskog Aranđelova predstavljali su učenici četvrtog razreda Mirjana Lazić, Stefan Arsenov, Svetlana Petrović, Milica Kalaković, Radmila Gojković i Sonja Elezović, dok je od sedmaka učestvovala Nataša Karpić.

Na kraju, 22. aprila 2012. godine, održano je Okružno takmičenje iz istorije u Osnovnoj školi „1. oktobar“ u Bašaidu.

Našu osnovnu školu predstavljali su, među petacima, Beatris Marta koja je osvojila drugo mesto, zatim sedmaci Zorana Momić, osvojila treće mesto, Jovan Arsenov i Anđela Mičik. Najviše uspeha imala je Selena Tatić, učenica osmog razreda, koja je osvojila prvo mesto u kategoriji osmaka.

Važno je napomenuti i da je za učenike Gimnazija održano Okružno takmičenje iz istorije u Kikindi. Odličan rezultat ostvarila je učenica drugog razreda Marija Bodroža, koja je tako stekla pravo učešća na republičkom takmičenju.

Svim našim učenicima želimo puno uspeha na budućim takmičenjima.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment