Nastavak uspešne serije

Nastavak uspešne serijeProteklog vikenda odigrano je 15. kolo Potiske fudbalske lige.

Ekipe Slavije iz Banatskog Aranđelova i Hajduka iz Podlokanja upisale su nove bodove u prvenstvenoj trci.

Hajduk je kod kuće igrao sa ekipom Radničkog (Tornjoš) i uspeo da osvoji bod. Rezultat ove utakmice bio je 1:1, što ekipi Hajduka nije mnogo pomoglo u želji da pobegne sa dna tabele.

Slavija je, nakon odložene utakmice prošlog kola sa Radničkim (Tornjoš), u Banatskom Aranđelovu ugostila ekipu Horgoš Higla iz Horgoša.

Iako je gostujući tim slovio pre početka utakmice za favorita, naši momci su uspeli da pobede sa 3:2 (1:1) i tako trećom pobedom u nizu potvrde da se nalaze u dobroj formi.

Gledaoci na stadionu Slavije imali su priliku da prisustvuju veoma zanimljivoj utakmici, u kojoj su obe ekipe želele pobedu. Mnoštvo izglednih šansi na obe strane, kao i pet  postignutih golova zasigurno su zadovoljili sve prisutne navijače, pre svega domaće ekipe.

Naši momci su dobro počeli utakmicu i poveli golom Krišanova u 21. minutu utakmice. Nakon primljenog gola, ekipa Horgoša krenula je agresivnije ka golu domaćih i uspela da posle brzog kontranapada izjednači rezultat u 36. minutu.

U nastavku viđena je još bolja partija obe ekipe. Međutim, Slavija je propustila nekoliko više nego izglednih prilika, što je Horgoš kaznio pogotkom u 74. minutu utakmice. Činilo se tada da domaćini neće imati snage da se vrate u ovaj meč, odnosno da će biti surovo kažnjeni za prethodne promašaje.

Međutim, igrači Slavije su na čudesan način uspeli da stvari na terenu preokrenu u svoju korist. Naime, nakon drugog gola Horgoša domaći fudbaleri su nastavili sa hrabrom igrom, što je rezultiralo najpre izjednačenjem u 80. minutu, golom Ognjenovića a zatim i pobedonosnim pogotkom Horvata u 85. minutu, na veliko zadovoljstvo 50 ljubitelja fudbala na stadionu Slavije.

Slavija je nastupala u sledećem sastavu: Nedeljkov – Nikolić, Kijac, Horvat, Ognjenović – Elezović, Krišanov, Gojković, Milanov – Radin, Rankov.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment