Početak radova na sanaciji zgrade mesne zajednice

Početak radova na sanaciji krova zgrade MZ Ban.Aranđelovo

Proteklih dana, kao što je ranije već najavljeno, otpočeli su radovi na sanaciji krovne konstrukcije na zgradi mesne zajednice Banatsko Aranđelovo.

Naime, zgrada mesne zajednice nije ozbiljnije sanirana, odnosno nisu uložena značajnija finansijska sredstva u obnovu ovog objekta više od par decenija, što je prouzrokovalo loše opšte stanje zgrade.

Nedopustivo je da krov zgrade mesne zajednice prokišnjava i tako ugrožava opšte stanje zgrade, odnosno prouzrokuje njeno dalje propadanje. Takođe, trenutno stanje i izgled zgrade mesne zajednice, obavezuje nas da se u buduće domaćinski, sa više pažnje posvetimo njenom održavanju, jer se radi o najznačajnijoj seoskoj ustanovi

– rekao nam je, povodom početka radova na sanaciji krova, član Saveta gdin Miloš Teofanov.

Radovi na sanaciji krova obuhvatiće zamenu krovne konstrukcije, popravku oštećene tavanice i zamenu crepa, za šta će ukupno biti izdvojeno oko 690 hiljada dinara.

Početak radova u dvorištu Doma kultureTakođe, počeli su i radovi u dvorištu Doma kulture. Pomenuta lokacija predviđena je za novi pijačni prostor.

Dvorište Doma kulture - budući pijačni prostorPlanirano je uređenje dvorišta Doma kulture, kao i ograđivanje ovog prostora u cilju izmeštanja postojećeg pijačnog prostora, koji se danas nalazi u samom centru naselja.

Za prvu fazu radova kojom je obuhvaćeno fizičko ograđivanje budućeg pijačnog prostora, mesna zajednica izdvojila je oko 250 hiljada dinara.

 

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment