Slavija razočarala igrom u Majdanu

Slavija razočarala igrom u MajdanuUtakmicama 18. kola zvanično je završeno prvenstvo u Potiskoj fudbalskoj ligi za sezonu 2011/2012.

U poslednjem kolu Slavija je gostovala ekipi Tromeđe u Majdanu i nakon neočekivani loše igre poražena sa ubedljivih 4:0 (3:0).

Naši momci nisu bili ni bleda senka ekipe koja je prilično uspešno igrala ove polusezone, odnosno ovog proleća, pa tako nisu uspeli da opravdaju ulogu favorita u pomenutoj utakmici.

Uzimajuću u obzir činjenicu da Slavija tradicionalno teško dolazi do bodova u Majdanu, ovaj poraz možda i nije iznenađenje ali prikazana igra naših momaka svakako jeste.

Tromeđa je došla do prvog gola u 4. minutu i već tada se mogao naslutiti ne baš srećan završetak utakmice po ekipu Slavije.

Do kraja prvog dela utakmice Tromeđa je stekla ubedljivu prednost od 3:0 i pored neubedljive igre, odnosno nadmoći Slavije koja se, na žalost, oslikavala samo u posedu lopte ali ne i izglednim šansama za pogodak.

U nastavku, Slavija je nastavila sa „jalovom“ inicijativom, nemoćna da ozbiljnije pripreti domaćoj odbrani. Pred sam kraj meča, Tromeđa je iz brzog kontranapada još jednom „matrirala“ golmana gostujuće ekipe, za konačnih 4:0.

Na kraju, stiče se utisak da je Slavija iz dva šuta na gol uspela da primi četiri pogotka, dok sa druge strane nije uspela da iz par obećavajućih napada ugrozi golmana Tromeđe.

Ovako neubedljiva igra Slavije svakako će biti predmet neke dublje analize stručnog štaba, kako se iste greške ne bi ponavljale i u buduće.

Obzirom da naše momke očekuje još jedna utakmica ove sezone (odložen meč sa Radničkim iz Tornjoša), u slučaju pozitivnog rezultata moguće je očekivati da će Slavija zadržati trenutnu poziciju na tabeli, odnosno da će tekuću sezonu završiti na petoj poziciji.

Na pomenutoj utakmici za Slaviju su nastupali: Nedeljkov – Doro, Pejić-Sandžak (od 83. min Zidarev), Gojković, Nikolić (od 87. min Vidaković), Kijac – Agošton, Milanov, Elezović – Ognjenović (od 48. min Krišanov), Radin.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment