Najava turnira u malom fudbalu u Novom Kneževcu

Turnir u malom fudbalu - Novi KneževacKao i svake godine i ovo leto sportski život Novog Kneževca obogatiće održavanje tradicionalnog turnira u malom fudbalu, pod imenom „Novi Kneževac 2012“.

Početak turnira je planiran za 30. jun 2012. godine, a sve utakmice će se igrati na terenima Gimnazije u Novom Kneževcu.

Organizatori su predvideli takmičenje u kategoriji seniora, juniora (uzrast od V do VIII razreda) i petlića (uzrast do IV razreda).

Najboljima u sve tri kategorije će pripasti i adekvatne nagrade. Tako će pobednici u seniorskoj konkurenciji biti nagrađeni sa 120 hiljada dinara, drugo mesto donosi 60 hiljada dinara, dok će trećeplasirana ekipa osvojiti 30 hiljada dinara.

Za pobednike u konkurenciji juniora predviđeno je 10 hiljada dinara, drugoplasirani dobijaju 6 hiljada a trećeplasirani 3 hiljade dinara. Za učesnike u takmičenju „petlića“ planirani su paketi slatkiša.

Kotizacija za učešće na turniru za seniore iznosi 8 hiljada dinara po ekipi, za juniore 3 hiljade dinara, dok „petlići“ ne plaćaju kotizaciju. Svaka ekipa može imati maksimalno 10 članova.

Za sve dodatne informacije i prijavu ekipa, zainteresovani se mogu obratiti Dušanu Perišiću, putem telefona 063/505-418 i 062/845-99-28 ili na e-mail dusan65@gmail.com .

Prijave ekipa se vrše do 29. juna 2012. godine do 20 časova, kada je planirano i žrebanje ekipa po grupama.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment