Slavija završila sezonu porazom

Slavija poražena u TornjošuProteklog vikenda ekipa Slavije je odigrala poslednju takmičarsku utakmicu ove sezone u Potiskoj fudbalskoj ligi.

Naši momci odigrali su odloženu utakmicu 14. kola protiv ekipe Radničkog, u Tornjošu.

Iako ova utakmica nije imala gotovo nikakvog rezultatskog značaja, imajući u vidu da rezultat nije u mnogome uticao na redosled ekipa na tabeli, oba tima su pružila dobre partije.

Igralo se relaksirano, bez posebne odgovornosti u odbrani, te je kao posledica takve igre viđeno i sedam golova. Na žalost, čak pet u mreži Slavije.

Nakon početnog vođstva našeg tima, Radnički pojačava inicijativu i steže obruč oko gola Slavije, što je do kraja prvog dela meča rezultiralo potpunim preokretom. Rezultat prvog poluvremena bio je 2:1 za domaće.

U drugom poluvremenu viđena je obostrano otvorena igra. Domaćin se u takvoj „jurnjavi“ po terenu bolje snašao i uspeo da preko brzih kontranapada još u tri navrata savlada golmana Slavije, za konačnih 5:2.

Ovim porazom Slavija je peto mesto na tabeli prepustila upravo ekipi Radničkog, zbog lošijeg međusobnog skora jer je u prvom delu sezone u duelu ovih ekipa u Banatskom Aranđelovu rezultat bio 0:0.

Za Slaviju su na poslednjem ovosezonskom meču nastupali: Nedeljkov – Zidarev, Agošton, Kijac, Arsenov, Krišanov – Elezović, Milanov, Slavković, Ognjenović – Rankov.

Na kraju, čestitamo ekipi Tise iz Padeja na osvojenom prvom mestu i naslovu prvaka Potiske fudbalske lige.

Do početka sledeće sezone – sportski pozdrav!

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment