Svečano otvaranje rekonstruisanog sportskog terena

Svečano otvaranje sportskog terena - Banatsko Aranđelovo

Krajem septembra prošle godine obezbeđena su neophodna finansijska sredstva za sanaciju postojećeg sportskog igrališta u Banatskom Aranđelovu, koje se nalazi u dvorištu OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“.

Pomenuto igralište je tada presvučeno novim asfaltnim „tepihom“ i za te radove mesna zajednica je u saradnji sa opštinom Novi Kneževac i Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu izdvojila 1,5 miliona dinara.

Međutim, nova asfaltna podloga predstavljala je samo prvu fazu planiranih radova. Naime, pored nove podloge planirano je i postavljanje dve nove tribine na igralištu, što je takođe realizovano u junu tekuće godine i za ove radove mesna zajednica je izdvojila oko 650 hiljada dinara.

Završetkom pomenutih radova, Banatsko Aranđelovo je dobilo zaista jedan reprezentativan sportski objekat, koji će zadovoljiti potrebe kako osnovne škole, tako i samog sela prilikom organizacije sportskih manifestacija.

Svečano otvaranje rekonstruisanog sportskog terena upriličeno je u sklopu proslave Dana mesne zajednice, 26. jula 2012. godine. Svečanom otvaranju je prisustvovao i član opštinskog veća, resorno zadužen za sport i omladinu, gdin Saša Neckov.

Tom prilikom odigrana je i revijalna utakmica u malom fudbalu između veterana i prvog tima FK „Slavija“. U uzbudljivoj utakmici punoj preokreta, nakon boljeg izvođenja penala, pobedio je stariji i iskusniji tim veterana.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment