Novi porazi Slavije

Slavija u krizi rezultata

U prethodna dva kola Potiske fudbalske lige, odigranih 23. i 30. septembra 2012. godine, Slavija je zabeležila dva nova poraza, dok je Hajduk zabeležio polovičan uspeh, ostvarivši po jednu pobedu i poraz.

Hajduk je u 4. kolu zabeležio pobedu na domaćem terenu, protiv Jedinstva iz Srpskog Krstura, sa ubedljivih 4:0. Proteklog kola Podlokanjčani su gostovali Tisi u Padeju, gde su očekivano izgubili sa 2:0, budući da je Tisa i ove sezone najveći favorit za osvajanje prvog mesta.

Slavija je u 4. kolu, takođe, poražena od Tise kod kuće, sa čak 4:0. Mladi i neiskusni tim Slavije nije uspeo da pruži značajniji otpor gostima u prvom delu meča, nakon kojeg su Padejci vodili sa 3:0, dok je drugi deo utakmice protekao u ravnopravnoj igri.

Ukoliko se Slavija realno i nije mogla nadati bodovima u meču sa Tisom, iste je svakako mogla i morala osvojiti u duelu sa Tromeđom u Majdanu.

Međutim, naši momci nisu bili na visini zadatka i doživeli su novi poraz od skromne ekipe iz Majdana, rezultatom 5:3 (2:1).

Priliku za osvajanje novih bodova, ekipe sa područja mesne zajednice Banatsko Aranđelovo potražiće u narednim duelima. Slavija će u 6. kolu ponovo gostovati i to u Oromu, dok će Hajduk kod kuće ugostiti Tromeđu.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment