DTD „Ribarstvo“ ponudilo saradnju sportskim kulbovima

dtd Ribarstvo dooPočetak priprema fudbalskih ekipa sa područja mesne zajednice Banatsko Aranđelovo, pred nastavak prolećnog dela sezone Potiske lige, propraćen je pozitivnim najavama iz preduzeća dtd „Ribarstvo“ doo iz Bačkog Jarka.

Naime, dtd „Ribarstvo“ doo je ponudilo saradnju svim sportskim klubovima, bez obzira na rang takmičenja u kom nastupaju, u mestima u kojima imaju svoje poslovne jedinice.

Kako pomenuto preduzeće ima svoju poslovnu jedinicu i u Banataskom Aranđelovu, delegacija FK „Slavija“ bila je učesnik sastanka koji je upriličen u Bačkom Jarku, 28. februara 2013. godine, između predstavnika dtd „Ribarstva“ i sportskih klubova.

Tom prilikom, dtd „Ribarstvo“ je ponudilo svakom sportskom klubu sponzorstvo u vidu nabavke po jednog kompleta sportske opreme, dok bi se kasnija saradnja konkretizovala sa svakim klubom posebno, u zavisnosti od njihovih potreba i mogućnostima dtd „Ribarstva“.

Veoma nam je drago da smo danas gosti dtd „Ribarstva“, sa kojim smo se dogovorili o saradnji, odnosno pomenuto preduzeće će pomoći FK „Slaviju“ i FK „Hajduk“ kupovinom nove sportske opreme. Stepen društvene odgovornosti u cilju razvoja i unapređenja zajednica u kojima dtd „Ribarstvo“ ima svoje poslovne jedinice za svaku je pohvalu

– istakli su članovi naše delegacije.

Nadamo se da će i drugi preduzetnici sa ovih prostora, rukovodeći se pozitivnim primerom dtd „Ribarstva“ a u skladu sa svojim mogućnostima, pomoći sportskim klubovima u Banatskom Aranđelovu jer upravo su sportski klubovi poslednje „oaze“ u kojima se okupljaju mladi u zaboravljenim, ruralnim sredinama poput naše…

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment