Festival „Grad na vodi“

Grad na vodiOpština Novi Kneževac, već treću godinu za redom, 06. jula 2013. godine organizuje festival GRAD NA VODI.

Ovaj festival je međunarodnog karaktera, osmišljen u svrhu jačanja kulturnih kapaciteta opštine Novi Kneževac. Očekuje Vas dobra zabava i druženje, promocija kulinarskih veština i zanimljiv muzički program.

U sadržaju festivala je i takmičenje u kuvanju riblje čorbe. Prema organizovanom programu prijava ekipa će se vršiti telefonom na broj 062/792-808 ili na dan takmičenja kod Kajakaškog kluba „Obilić“ od 10 časova.

Napominjemo da je broj kotlića prostorno limitiran i zbog toga apelujemo da se takmičarske ekipe prijave što pre kako bi dobile odgovarajući broj i mesto pored reke Tise.

Pjavljivanje po ekipi je 1000 dinara a uz to je obezbeđeno 4 kg sveže ribe, začini „Aleva“, ogrevno drvo kao i adekvatan prostor za kuvanje.

Promoter festivala je poznata medijska ličnost Jovan Memedović, koji će ceo dan provesti sa takmičarima, razmenjivati tajne kulinarskih veština i na kraju podeliti vredne nagrade.

U večernjim satima pripremljen je koncert renomirane „YU grupe“ sa početkom u 21:30 časova.

Pozivamo Vas da dođete u velikom broju, prijavite se za učešće na takmičenju i lepo se provedete u celodnevnom programu.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment