Završen jesenji deo prvenstva

Kraj jesenjeg dela prvenstvaProteklog vikenda odigrane su utakmice poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva Potiske lige, nakon čega su ekipe otišle na zaslužen odmor.

Prethodno, u 14. kolu Hajduk iz Podlokanja se sa gostovanja u Horgošu vratio poražen, dok je Slavija kod kuće zabeležila samo remi u duelu sa Tisom B iz Adorjana.

Tako su naše ekipe, pre svega Slavija, ostale bez planiranih bodova.

Poslednje, 15. kolo Potiske lige obeležilo je nekoliko zanimljivih mečeva. Tako su u Padeju remizirali domaća Tisa i Potisje iz Kanjiže, dok je Obilić na gostovanju Graničaru u Đali posle preokreta došao do važne pobede u borbi za vrh tabele.

Hajduk je u poslednjoj utakmici ove jeseni poražen od ekipe Jedinstva u Srpskom Krsturu sa 1:0, dok je Slavija pružila još jednu u nizu razočaravajućih partija i lako poražena na gostovanju lideru Slogi u Ostojićevu, sa više nego ubedljivih 6:0.

Jesenji deo prvenstva odigrali smo daleko ispod očekivanja i nismo uspeli da osvojimo planirani broj bodova, što je rezultiralo slabijim plasmanom na tabeli. Ipak, uzimajući u obzir činjenicu da imamo jednu od najmlađih ekipa u prvenstvu, koja nesporno poseduje ogroman potencijal, verujemo da će ovi momci prikazati bolju igru a time beležiti i bolje rezultate u drugom delu prvenstva

– rekao je Nedeljko Popov, predsednik FK Slavija.

Nadamo se da će ekipe sa područja MZ Banatsko Aranđelovo zaista pružiti, pre svega, bolje igre u nastavku prvenstva i kao posledicu toga osvajati nove bodove u borbi za što bolji plasman.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment