U pripremnom periodu porazi Slavije

Nastavak prvenstvene trke 2014U sklopu priprema pred nastavak takmičarske sezone Slavija je do sada odigrala tri prijateljske utakmice sa ekipama iz Potiske lige.

Slavija je odigrala samo jedan trening meč na svom terenu i tom prilikom izgubila sa 1:3 (0:2) od ekipe Graničara iz Đale.

Takođe, naši momci su i na dva gostovanja izgubili, najpre od ekipe Jadrana iz Sanada, a zatim i u Đali od Graničara.

Zanimljivo je da su naši momci u obe utakmice imali veliku prednost, koju na žalost nisu uspeli da sačuvaju do samog kraja. Naime, u Sanadu Slavija je povela sa čak 3:0 ali i uspela da na kraju izgubi sa 7:6. Sa druge strane, u Đali je Slavija vodila sa 4:1, da bi potom usledio veliki pad u igri koji je znalački iskoristila ekipa Graničara pobedivši na kraju sa 5:4.

Zadovoljan sam igrom svojih momaka u prve tri test utakmice pred nastavak prolećnog dela prvenstva, uzimajući u obzir da imamo veoma mladu ekipu kojoj očigledno nedostaje iskustva. Međutim, vidljiv je nesporan potencijal koji ovi momci poseduju, tako da sam siguran da će i kvalitet igre biti na višem nivou, kako momci budu „sazrevali“. Ostaje nam da izvučemo pouke iz ovih trening mečeva, pa da na proleće budemo spremni za gostovanja Jadrana i Graničara

– rekao je strateg Slavije Vojislav Kuzmanov.

Nastavak prvenstvene trke Potiske lige zakazan je za 16. mart 2014. godine, kada će Slavija gostovati Jedinstvu u Srpskom Krsturu.  

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment