Vasa Lazin dobitnik u poklon igri „Agropanonke“

Belarus MTZ 422

Sa upravo završenog 81. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koji je ove godine održan u periodu od 20. do 26. maja, stižu lepe vesti…

Novosadski sajam i Agropanonka MTZ Finke organizovali su za posetioce sajma dve nagradne igre, gde su glavne nagrade bile traktori marke “Belarus”.

Prva nagradna igra organizovana je za sve posetioce sajma, koji su uz kupljenu ulaznicu i popunjen kupon mogli da učestvuju i nadaju su dobitku novog traktora.

Najsrećniji posetilac ovogodišnjeg poljoprivrednog sajma i dobitnik traktora “Belarus” 82.1 je Miroslav Daničić iz Sremskih Karlovaca, koji ima svega 27 godina i ratarstvom je počeo da se bavi prošle godine. Registrovao je gazdinstvo, ali je uzeo i zemlju u arendu. Traktor će mu, kaže, dobro doći.

Dobitnik u poklon igri Agropanonke MTZ Finke je i Vasa Lazin iz Banatskog Aranđelova. On je osvojio “Belarus” 422, a pravo na učešće u toj poklon igri imali su samo oni posetioci sajma koji su već vlasnici nekog od “Belarus” traktora.

Nisam verovao kada su me zvali, ali su onda i prijatelji počeli da me zovu. Tek kada sam video vest i svoje ime na sajtu Novosadskog sajma, poverovao sam. Imam već tri traktora, a poslednji sam kupio “Belarus” 89.2 pre tri godine kod Agropanonke. Imam 110 hektara zemlje, pod pšenicom, kukuruzom i suncokretom

– ispričao je Vasa Lazin.

Od generalnog sponzora 81. međunarodnog poljoprivrednog sajma, Delta generali osiguranja, dobili su na poklon i osiguranje za traktore, koje im je predao regionalni menadžer prodajne sile neživotnih osiguranja Mladen Manojlović. Ključeve traktora uručio je direktor kompanije Agropanonaka MTZ Finke Dragoljub Švonja, a srećnim posetiocima Sajma i dobitnicima nagrade čestitao je i direktor Direkcije za komercijalne poslove Novosadskog sajma dr Bojan Gajić.

Poslednjeg dana Poljoprivrednog sajma uručena je još jedna nagrada. Dušan Milutinov iz Novog Sada dobio je 20 litara „mavanol“ ulja, takođe od Agropanonke.

Share

1 komentar »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

  1. Komentar FilmoviX :
    28 maja, 2014 u 17:11

    Svaka čast!

Leave a comment