Banatskom, s’ ljubavlju

Zorana Momić - koncert u BAMlada, talentovana i uspešna… Ponos našeg sela, dobitnik mnoštva najvećih priznanja sa muzičkih takmičenja održanih u zemlji, republičkog i internacionalnog karaktera… Zorana Momić, virtuoz na flauti!

Ovog leta meštani Banatskog Aranđelova imaće jedinstvenu priliku da, 23. avgusta 2014. godine (subota) u svečanoj sali Doma kulture od 20 časova, prisustvuju solističkom koncertu Zorane Momić.

Zorana trenutno pohađa Srednju muzičku školu „Isidor Bajić“ u Novom Sadu, u klasi profesorke Jasne Marković Vujanović.

Ovom prilikom Zorana će izvesti desetak kompozicija. Na programu će biti dela istaknutih kompozitora Popa, Čopina, Kolera, Pergolesija, Handela, Bruna… 

Zorana će svirati solo, budući da nema pratnju na klaviru. Korepetitor na klaviru joj je profesor iz Novog Sada, tako da dok je kod kuće na odmoru mora sama da vežba. Koncert je otvorenog tipa, podelićemo svega dvadesetak pozivnica i obavestiti lokalne medije, pa ko voli neka izvoli… Svi su dobrodošli! Za početak toliko, skromno ali nadam se i uspešno

 – istakao je ovim povodom Zoranin otac, Zoran Momić.

Pomenuti koncert održaće se u sklopu letnjeg programa vežbi koje Zorana sprovodi na osnovu instrukcija svoje profesorice Jasne Marković Vujanović. Tako je na red došlo i muziciranje pred publikom, pa se Zorana odlučila da organizuje solo koncert.

Nadamo se da će i u nastupajućem periodu publika u Banatskom Aranđelovu imati priliku da uživa u muzici mlade Zorane, te da će svoje umeće na flauti dodatno unaprediti i nastaviti da, kao i do sada, postiže zapažene rezultate na takmičenjima.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment