Goleada u Podlokanju

Goleada u Podlokanju

Proteklog vikenda, 28. septembra 2014. godine, odigrano je četvrto kolo Međuopštinske fudbalske lige Novi Kneževac-Čoka.

Najzanimljivija utakmica, puna preokreta, lepih golova i žestoke borbe viđena je u Podlokanju, u lokalnom derbiju između ekipa sa područja mesne zajednice Banatsko Aranđelovo.

Naime, Hajduk je na svom terenu ugostio Slaviju. Kao i uvek viđena je sjajna utakmica, sa čak 5 pogodaka, koju je pored toga obeležilo i jedno isključenje, mnoštvo žestokih duela, visoka tenzija i velika borbenost oba tima.

Početak utakmice obeležila je nervozna igra obe ekipe, uz mnogo sitnih prekršaja. Nakon jedne sporne situacije i neprimerenog protesta igrača Slavije Maluckova, glavni arbitar meča istog kažnjava direktnim crvenim kartonom, tako da je gostujući tim od 15. minuta utakmice ostao sa igračem manje…

Nepromišljen potez igrača Slavije, vrlo brzo se negativno odrazio po ekipu, jer je Hajduk došao do vođstva.

U nastavku prvog dela utakmice, Slavija je uspela da konsoliduje svoje redove i zaigra znatno bolje. Tako je u poslednjim trenucima prvog poluvremena Slavija izjednačila rezultat golom Saboa iz slobodnog udarca.

Nastavak je doneo nove obrte, pa je tako prvo  gost, u 50. minutu utakmice,  posle sjajne solo akcije Ištvana Husaka i gola Elezovića, došao u vođstvo. Usledio je pritisak domaćina, koji je sa igračem više atakovao na gol gostiju.

Inicijativa Hajduka urodila je plodom u 76. minutu, kada je Vuković izjednačio na 2:2.

Ipak, do kraja meča viđeno je još uzbuđenja a Slavija preko Slavkovića, ponovo na asistenciju Ištvana Husaka, dolazi do novog pogotka i pobede od 2:3.

Tako je Slavija zabeležila i drugu pobedu iz istog broja utakmica, dok je Hajduk zabeležio drugi poraz ove jeseni, uz po jednu pobedu i nerešen ishod.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment