Kupite kuću u Banatskom Aranđelovu

IMG_0906

Uskoro ćemo na našem sajtu osmisliti prostor u okviru kojeg će biti moguće oglašavanje starih kuća sa područja mesne zajednice Banatsko Aranđelovo, čiji vlasnici ili naslednici u njima ne stanuju, a želeli bi da ih prodaju.

Oglašavanje starih kuća koje su na prodaju biće organizovano tako što ćemo urediti posebnu galeriju u okviru koje će sva zaiteresovana lica za kupovinu kuće na selu biti u prilici da pogledaju fotografije kuća, uz osnovne podatke o adresi nekretnine i kontakt podacima vlasnika.

Osnovna ideja Saveta mesne zajednice prilikom organizovanja stranice za oglašavanje kuća koje su na prodaju, jeste nastojanje da se na neki način zaustavi dalje propadanje ovih nekretnina, čije eventualno urušavanje zbog neodržavanja ugrožava bezbednost meštana ali i da se učini korak ka „oživljavanju“ sela…

Da je pomenuta inicijativa već dala rezultate svedoči i činjenica da je naš meštanin od nedavno postao pozati i priznati sportski radnik, profesor fizičke kulutre Branislav Bolesnikov, koji živi i radi u Novom Sadu, u svojoj školi fudbala i fudbalskom klubu FK „Prof. Bolesnikov“.

Naime, profesor Bolesnikov je preko Miloša Teofanova, čiji je dugogodišnji prijatelj, kupio i renovirao jednu od starih kuća u Banatskom Aranđelovu, u ulici „9. januara“, te sada svoje slobodno vreme za odmor provodi uživajući u seoskoj idili…

Fotografije kuća koje su na prodaju, uz ostale informacije od značaja poput adrese nekretnine, kontakt telefona ili mejl adrese vlasnika, pa ukoliko želite i cene, možete nam poslati na sledeću mejl adresu info@banatskoarandjelovo.com a mi ćemo se potruditi da uredimo galeriju i objavimo Vaše oglase.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment