Uspešan start priprema

Početak priprema - 2015

Fudbalski klub „Slavija“ otpočeo je pripreme za predstojeći nastavak prvenstva u Međuopštinskoj ligi OFS Novi Kneževac-Čoka.

Naime, nastavak prvenstvene trke zakazan je za prvi vikend u aprilu, što ostavlja više nego dovoljno vremena našim momcima kako bi spremno dočekali borbu za bodove.

Slavija trenutno zauzima treću poziciju u prvenstvu, uz napomenu da je odigrala dva susreta manje od svojih konkurenata. Pomenute utakmice odigraće se tokom ovog proleća.

Tako je proteklog vikenda Slavija odigrala i prvu prijateljsku utakmicu u Martonošu, protiv domaćeg Jedinstva.

Naši momci odigrali su pristojnu partiju, pobedivši domaćina minimalnim rezultatom 1:0.

Iako smo stvorili nekoliko izglednih prilika, uspeli smo samo jednom da savladamo golmana domaće ekipe ali će se tokom nastavka priprema zasigurno poboljšati i efikasnost napadačke linije tima

– istakao je Rade Gojković, trener Slavije.

Takođe, važno je istaći i da su u toku radovi na sanaciji svlačionica FK „Slavija“, kako bi klub obezbedio što je moguće bolje uslove za rad, treninge i takmičenje našim momcima.

Sredstva za sanaciju klupskih prostorija obezbeđena su delom putem konkursa kod Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, dok je ostatak sredstava obezbeđen uz pomoć mesne zajednice Banatsko Aranđelovo.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment