Likovna kolonija 2015

Likovna kolonija 2015

Udruženje građana „Sećanje na nekog“ organizovaće i ove godine, sedmi put zaredom, likovnu koloniju za decu u Banatskom Aranđelovu, u ulici Vuka Karadžića br.100.

Ovom prilikom pozivamo svu decu od 6 i više godina starosti, kao i njihove roditelje, da se pridruže likovnoj koloniji, kako bi naučili neke nove likovne tehnike i stekli nova znanja.

Ove godine tema likovne kolonije jesu stare iskopine, a termini u kojima će deca moći da steknu nova saznanja su, po pravilu, u julu i to prve tri nedelje u mesecu sa početkom u 9 časova.

Tako će se 05. jula 2015. godine raditi na upoznavanju i priči, opisu tehnika i metoda koje će se koristiti u radu i sl.

Zatim će se 12. jula 2015. godine stvarati novi radovi, dok će se 19. jula 2015. godine raditi na završetku započetih radova i dogovarati o predsojećoj izložbi za seosku slavu.

Na kraju, 26. jula 2015. godine, u okviru proslave seoske slave, u posle podnevnim satima biće upriličena izložba svih radova nastalih tokom ovogodišnje likovne kolonije i prodaja istih.

S toga, pozivamo još jednom decu na novo druženje u okviru likovne kolonije, kako bi obogatili svoja znanja iz domena likovne kulture i stekli nova prijateljstva.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment