Završen 38. turnir u malom fudbalu

Turnir u malom fudbalu - 38Tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu, ove godine održan je po 38. put u Banatskom Aranđelovu, u periodu od 26. jula do 14. avgusta 2015. godine.

Učešće na turniru je ove godine uzelo četiri pionirske ekipe, osam seniorskih i četiri veteranske ekipe.

U konkurenciji seniora prvo mesto osvojila je ekipa „Baze“ iz Novog Kneževca, koja je osvojila novčanu nagradu u visini od 100 hiljada dinara. Drugo mesto ovog leta zauzela je ekipa „Zrna“ iz Ostojićeva, sa osvojenih 50 hiljada dinara, dok je trećeplasirana bila ekipa „Slavije“ iz Banatskog Aranđelova, kojoj je dodeljena nagrada od 25 hiljada dinara.

U konkurenciji pionira prva je bila ekipa iz Mokrina, druga iz Banatskog Aranđelova a treća iz Novog Kneževca. Nagrada su, u ovoj konkurenciji, bile 10 za prvo, 5 za drugo i 2 hiljade dinara za treće mesto.

Kada je reč o veteranima, najbolja je bila ekipa iz Podlokanja, drugoplasirani su bili veterani Sanada, treće mesto zauzeli su veterani iz našeg mesta, dok je četrvto mesto zauzela ekipa Majdana. Za sve veterane organizovano je zajedničko druženje i večera.

Sponzori turnira bili su mesna zajednica Banatsko Aranđelovo, opština Novi Kneževac, kao i brojna druga fizička i pravna lica, koja su obezbedila bogate tombole za publiku. Tako su ove godine najvrednije tombole bila dva bicikla.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment