Hajduk na čelu tabele

Jedinstvo M Slavija IMG_2325

Nastavak prvenstvene trke u Potiskoj međuopštinskoj ligi obeležilo je nekoliko iznenađujućih rezultata, tako da Hajduk iz Podlokanja posle četiri odigrana kola deli prvu poziciju na tabeli sa Tisom iz Adorjana i Jadranom iz Sanada.

Naime, u trećem kolu Hajduk je kod kuće pobedio Tisu iz Padeja sa 1:0, golom u poslednjim trenucima utakmice, dok je u četvrtom kolu, odigranom prethodnog vikenda, ekipa iz Podlokanja načinila još veće iznenađenje pobedivši na gostovanju ekipu Horgoša rezultatom 2:1.

Epilog dobrih rezultata Hajduka sa starta prvenstva jeste deoba prvog mesta, a kako u naredna dva kola Hajduk kod kuće dočekuje Jedinstvo iz Martonoša i Tromeđu iz Majdana, realno je očekivati da iz ovih mečeva podlokanjčani osvoje maksimalnih 6 bodova i tako „produže boravak“ na čelu tabele.

Sa druge strane, Slavija je nešto lošije započela sezonu, pa je tako u trećem kolu, na gostovanju ekipi Čoke poražena sa 2:1 i pored toga što je prikazala znatno bolju igru od domaćina. Nedostajalo je malo sportske sreće kako bi rezultat bio povoljniji po Slaviju.

Prethodnog vikenda Slavija je gostovala ekipi Jedinstva iz Martonoša i pobedila sa 5:0. Ceh brojnih promašaja i neiskorištenih priklika iz prethodnih mečeva „platila“ je ekipa Jedinstava.

Iz prva četiri kola Slavija je tako osvojila svega 6 bodova, te zauzima sedmu poziciju u prvenstvu.

U narednom kolu Slavija dočekuje Graničar iz Đale, dok će Hajduk ugostiti Jedinstvo iz Martonoša.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment