Nastavak radova na zgradi mesne kancelarije

Kancelarije u zgradi MZ BA 1

Ovih dana nastaviće se radovi na tekućem održavanju zgrade mesne kancelarije u Banatskom Aranđelovu.

Naime, nakon sprovedenog postupka javne nabavke od strane Opštinske uprave opštine Novi Kneževac, kao najpovoljniji ponuđač izabrana je firma „Izgradnja Filipović“ doo iz Subotice, koja će izvršiti molerske, stolarske, podopolagačke i keramičarske radove u zgradi mesne kancelarije u Banatskom Aranđelovu.

Vrednost predmetnih radova je gotovo 1,2 miliona dinara sa PDV-om.

Na ovaj način, nastavljaju se radovi na tekućem održavanju zgrade mesne kancelarije započeti još 2012. godine, kada je zamenjena kompletna krovna konstrukcija i crep, dok su tokom 2015. godine izvršeni radovi na hidroizolaciji objekta.

Narednih dana biće nastavljeni radovi na tekućem održavanju zgrade mesne kancelarije, s tim da će se u ovoj fazi raditi na uređenju enterijera. Budući da je zgrada stara, te da se više decenija nije ulagalo u istu, potrebna su značajna finansijska sredstva da bi se zgrada renovirala. Planirano je da se obnova zgrade mesne kancelarije izvrši kroz više faza, u skladu sa finansijskim mogućnostima. Tako je najpre obnovljena krovna konstrukcija i zamenjen crep, zatim je urađena hidroizolacija a sada će se izvršiti molersko-farbarski radovi, odnosno krečenje prostorija, anpasovanje postojeće stolarije, popločavanje hodnika, postavljanje laminata po kancelarijama i slično

– rekao nam je Dragan Nedeljkov, predsednik Saveta mesne zajednice.

Mesna kancelarija u Banatskom AranđelovuDragan Nedeljkov nam je rekao i da se već sada nastoje obezbediti neophodna finansijska sredstvana za realizaciju sledeće faze na uređenju zgrade mesne kancelarije, što su po planu radovi na spoljašnjoj fasadi.

Na kraju, planirano je i uvođenje sistema centralnog grejanja, što bi bila poslednja faza kojom bi se „zaokružili“ radovi na renoviranju zgrade mesne kancelarije.

Kancelarija mesne zajednice, zbog radova na unutrašnjem uređenju, biće izmeštena do kraja marta u prostoriju sale za venčanja (Svečana sala), koja se nalazi na adresi Partizanska br.56 u Banatskom Aranđelovu, gde meštani mogu da se obrate za sve potrebne informacije iz domena rada mesne zajednice.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment