Uspešan start naših timova

Nastavak prvenstvene trke 2016

Proteklog vikenda, 27. marta 2016. godine, odigrano je 12. kolo Potiske međuopštinske lige, prvo ovog proleća.

Ekipe sa prostora mesne zajednice Banatsko Aranđelovo dobro su startovale i pobedile u prvom prolećnom kolu.

Naime, Slavija je kod kuće dočekala ekipu Šampiona iz Oroma i uspela da trijumfuje, rezultatom 5:2 (4:0). Ipak, treba istaći da su gosti pružili daleko bolju igru, nego što bi se moglo zaključiti samo na osnovu rezultata, odnosno igrači Slavije su morali da se ozbiljno potrude ne bi li savladali borbene goste.

Hajduk je, sa druge strane, nastavio sa odličnim partijama iz prvog dela sezone i očekivano savladao ekipu Jedinstva iz Srpskog Krstura, rezultatom 1:3 (1:2).

Tako je nakon poraza prvoplasirane ekipe Jadrana u Čoki od istoimene ekipe, Hajduk ponovo na deobi prve pozicije upravo sa Jadranom.

U narednom kolu Slavija gostuje u Sanadu, gde će domaći Jadran nesumnjivo pokušati da pobedom ispravi kiks iz prvog prolećnog kola, te ostane na čelu tabele, dok će Slavija zasigurno uložiti napor da se sa ovog teškog gostovanja vrati neporažena.

Hajduk će kod kuće dočekati Tisu B iz Adorjana i očekuje ih veoma težak meč, međutim, ukoliko Podlokanjčani žele da održe korak u trci za naslov prvka, moraće da iznađu način da dođu do nove pobede…

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment