Hajduk na čelu tabele, Slavija vezala tri pobede

Slavija - Sanad 1

Proteklog vikenda odigrano je treće prolećno kolo tekućeg prvenstva Potiske međuopštinske lige, u kojem su ekipe sa područja naše mesne zajednice zabeležile nove pobede.

Na samom početku, osvrnimo se i na prošlo kolo, posle kojeg se Hajduk vratio na vrh tabele. Naime, Hajduk je kod kuće u veoma zanimljivoj utakmici savladao nezgodnu ekipu Tise B iz Adorjana sa 4:3.

Sa druge strane, Slavija je pomalo neočekivano pobedila u gostima lidera prvenstva, ekipu Jadrana iz Sanada, rezultatom 1:2. Naši momci su odigrali više nego dobar meč i nakon početnog vođstva domaćina uspeli su da golovima Elezovića potpuno preokrenu rezultat u drugom delu utakmice i zabeleže važnu pobedu za dalji tok prvenstva.

U 14. kolu Hajduk je gostovao Tisi u Padeju, dok je Slavija kod kuće dočekala ekipu Čoke.

Derbi meč ovog kola svakako je bila utakmica u Padeju, gde je Hajduk uspeo da pobedi ekipu domaćina, rezultatom 1:2. Bio je to interesantan meč u kojem je Hajduk pokazao da i bez nekolicine prvotimaca, koji su pauzirali zbog parnih kartona, ima snage da se ne samo odupre nego i zabeleži pobedu na ovako teškom gostovanju.

Slavija je kod kuće dočekala Čoku i više nego zasluženo slavila rezultatom 2:1. Domaći su bili bolji rival tokom čitave utakmice ali samo zbog nepreciznosti svojih napadača gostujuća ekipa nije ispraćena sa više golova u mreži.

Nadamo se da će seriju dobrih rezultata naše ekipe nastaviti i u nastupajućim utakmicama, jer su prolećni deo prvenstva započele više nego dobro, sa po tri pobede i maksimalnih devet bodova.

U narednom kolu, Hajduk kod kuće dočekuje Horgoš, dok će Slavija ugostiti ekipu Jedinstva iz Martonoša.

 

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment