LU „Kočovat“ pobednik turnira u malom fudbalu

Detalj sa utakmice za treće mesto

Proteklog vikenda odigrane su završne utakmice na 39. tradicionalnom noćnom turniru u malom fudbalu u Banatskom Aranđelovu.

U subotu, 13. avgusta 2016. godine, odigrane su polufinalne utakmice u kojima su se sastali LU „Kočovat“ iz Kikinde i „Rizik“ iz Novog Kneževca, dok su se u drugoj utakmici večeri sastali FK „Slavija“ iz Banatskog Aranđelova i „Žuta podmornica“ iz Novog Kneževca.

U prvoj utakmici večeri LU „Kočovat“ je u izuzetno zanimljivom odmeravanju snaga savladao „Rizik“ sa 3:2, dok je FK „Slavija“ u meču punom preokreta uspela da savlada ekipu „Žute podmornice“ sa 4:2.

Finalno veče, 13. avgusta 2016. godine, otvorili su revijalnom utakmicom veterani FK „Čoke“ i FK „Slavije“, gde su bolji bili veterani iz Čoke, nakon čega je usledila borba za prva tri mesta i vredne nagrade.

Najpre su se u utakmici za treće mesto, i nagradu od 30 hiljada dinara, sastale ekipe „Rizika“ i „Žute podmornice“. „Rizik“ je nakon ubedljivog vodstva na kraju prvog dela utakmice od 2:0, krajnjim naporom uspeo da sačuva prednost i pobedi sa 3:2.

Detalj sa utakmice za prvo mestoU utakmici za pobednika ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu, sastale su se ekipe FK „Slavije“ i LU „Kočovat“, koje su u finalu odmerile snage po drugi put, budući da su se ovi rivali već sastali u nadmetanju po gupama, kada je meč završen bez pobednika.

Nakon prvog dela, LU „Kočovat“ je vodio sa 1:0, što nije pokolebalo ekipu FK „Slavije“ da odlučnije krene ka golu rivala u nastavku i već nakon par uvodnih minuta anulira prednost Kikinđana. U daljem toku meča, ekipa LU „Kočovat“ preuzima inicijativu i nakon nekoliko promašenih izglednih prilika materijalizuje terensku nadmoć. Krajni rezultat meča bio je 3:1 u korist LU „Kočovat“.

Tako su naši momci osvojili drugo mesto i nagradu od 50 hiljada dinara, dok u momci iz Kikinde osvojili prvo mesto i 100 hiljada dinara.

Takođe, treba pohvaliti organizatora koji je uspeo da obezbedi tokom čitavog trajanja turnira i vredne nagrade u tomboli, koje su tokom polufinalne i finalne večeri bile posebno bogate, budući da su podeljena dva bicikla, kotlići i druge vredne robne nagrade.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment