Hajduk trenutno na drugoj poziciji

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proteklog vikenda odigrano je 5. kolo Potiske međuopštinske lige nakon kojeg je Hajduk na drugoj poziciji na tabeli, dok je Slavija pomalo razočarala dosadašnjim partijama, te trenutnom pozicijom na tabeli, budući da je ekipa iz Banatskog Aranđelova na šestom mestu.

Naime, u protekla tri prvenstvena kola, od poslednjeg izveštaja, Hajduk je ostvario dve pobede i jedan remi, dok je Slavija u pomenutom periodu takođe neporažena ali uz dva remija i jednu pobedu.

Hajduk je najpre u 3. kolu kod kuće pobedio Tisu iz Padeja sa 2:0, zatim remizirao na gostovanju u Tornjošu, bilo je 0:0, dok je proteklog vikenda kod kuće više nego ubedljivo savladao ekipu Tromeđe iz Majdana sa 7:0.

Tako su Podlokanjčani upisali ukupno 7 od mogućih 9 bodova iz prethodna tri meča, što im je obezbedilo trenutno visoku drugu poziciju na tabeli.

Sa druge strane, Slavija je u 3. kolu dočekala kod kuće ekipu Tornjoša i pobedila sa 2:0, ali je zatim u sledeća dva meča remizirala najpre sa Tromeđom u Majdanu, bilo je 1:1, a zatim i sa Šampionom iz Oroma kod kuće, bilo je 2:2.

Sa ukupno osvojenih 5 od mogućih 9 bodova iz prethodna tri meča, Slavija je pokvarila svoj plasman na tabeli, tako da trenutno zauzima tek šestu poziciju, što je ispod očekivanja ekipe iz Banatskog Aranđelova.

Utisak je da je Slavija „skupo“ platila promašaje svoje napadačke linije u utakmicama protiv Tromeđe i posebno Šampiona, budući da su na pomenutim mečevima naši momci bili daleko bolji rival na terenu.

U narednom kolu, Hajduk gostuje Šampionu u Oromu i to će biti duel trenutno dve najbolje ekipe u prvenstvu, posmatrajući tabelu. Nadamo se da Hajduk ostvariti pozitivan rezultat i zauzeti lidersku poziciju na tabeli posle ovog meča.

Slavija će gostovati ekipi Čoke iz istoimenog mesta i pred meč slovi za blagog favorita, s tim da pomenutu ulogu treba opravdati na terenu…

Ostale rezultate, kao i trenutnu tabelu nakon pet odigranih kola, možete pogledati ovde.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment