Završen jesenji deo Potiske lige za sezonu 2016/2017

hajduk-drugi-slavija-treca-jesen-2016

Proteklog vikenda završen je jesenji deo Potiske međuopštinske lige za takmičarsku sezonu 2016/2017. godinu, odigravanjem mečeva 13. kola, u kojem je Slavija gostovala u Srpskom Krsturu, dok je Hajduk bio slobodan.

Na samom početku, spomenućemo i rezultate koje su naši timovi zabeležili u prethodna dva kola Potiske lige.

Slavija je nakon pobede u lokalnom derbiju nad ekipom Hajduka, u 11. kolu gostovala sve boljoj ekipi Sloge u Ostojićevu, koja se polako konsoliduje nakon veoma lošeg starta sezone, ali su ipak momci iz Banatskog Aranđelova zabeležili rutinsku pobedu od 3:0. Hajduk je kod kuće u istom kolu, takođe, rutinski pobedio ekipu AFK iz Ade sa 6:3.

U 12. kolu Slavija je bila slobodna, dok je Hajduk, opet kod kuće, dočekao ekipu Sloge i nakon incidenta i prekida utakmice neočekivano ostao bez bodova, izgubivši za „zelenim“ stolom sa 3:0, iako je u momentu prekida meča vodio sa 1:0. Tako je ekipa Hajduka, svojim nepromišljenim i neprimerenim ponašanjem, samu sebe „udaljila“ iz trke za lidersku poziciju na tabeli.

Na kraju, u 13. kolu tekućeg prvenstvena Hajduk je bio slobodan, dok je Slavija gostovala ekipi Jedinstva u Srpskom Krsturu. Sa ovog tradicionalno teškog gostovanja Slavija se vratila sa tri boda, pobedivši nakon mnogo muke domaćina sa 1:0 i tako osigurala treće mesto na kraju jesenjeg dela prvenstva.

Nadamo se da će naše ekipe i u nastavku takmičarske sezone, čiji je početak planiran za kraj marta 2017. godine, beležiti dobre rezultate i uspeti da ako ne poprave onda barem očuvaju postojeće pozicije na tabeli.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment