Svečana sala mesne zajednice u novom ruhu

U proteklom periodu Savet mesne zajednice Banatsko Aranđelovo je, uz pomoć opštine Novi Kneževac, intenzivno radio na uređenju užeg centra naselja. Tako je, nakon uređenja prostora oko fudbalskog stadiona, potpuno osvežena i Svečana sala mesne zajednice.

Izvršeni su najpre svi potrebni molerski radovi, odnosno pomenuta prostorija je izgletovana i okrečena, a nakon toga i opremljena potpuno novim stolica, budući da je ranije ova sala imala stare bioskopske stolice, pohabane i neadevatne za ovaj prostor.

Nakon što je početkom 2016. godine Dom kulture, u čijem sastavu je i Svečana sala mesne zajednice, u potpunosti povezan na sistem daljinskog grejanja Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“, možemo konstatovati da meštani Banatskog Aranđelova sada imaju jedan reprezentativan prostor koji se pored venčavanja koristi za kulturne i druge manifestacije.

Predsednik opštine Novi Kneževac dr Radovan Uverić je, povodom uređenja Svečane sale mesne zajednice, 28. marta 2017. godine sa svojim najbližim saradnicima posetio Banatsko Aranđelovo i konstatovao da je, uzimajući u obzir tešku finansijsku situaciju u kojoj se nalazi opštinska kasa, veoma zadovoljan urađenim i poručio da će se čelnici lokalne samouprave i u buduće truditi i dati sve od sebe da sva naseljena mesta u našoj opštini dobiju bar malo pristojnije uslove za život i boravak u njima.

Fotografije – sajt opštine Novi Kneževac

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment