Davor Štefanek fudbaler Slavije iz Banatskog Aranđelova

Olimpijski pobednik i najbolji rvač sveta za 2016. godinu Davor Štefanek neočekivano je potpisao pristupnicu da u narednom periodu nosi dres Fudbalskog kluba Slavija iz Banatskog Aranđelova, koji se takmiči u Međuopštinskoj potiskoj ligi!

Formalnosti za registraciju Štefaneka u Slaviji su već obavili u FSO Novi Kneževac-Čoka, potvrdio je za naš list sekretar i trener FK Slavija Rade Gojković.

Proslavljeni rvač iz Subotice prethodnih dana je na više utakmica igrao mali fudbal za ekipu LU Kočovat iz Banatskog Aranđelova, u kojoj igraju njegovi drugari. Štefanek je otkrio da je posle rvanja, u kome je postigao vrhunske rezultate i osvojio brojna odličja, fudbal njegova druga ljubav.

Kako saznajemo, na opredeljenje da postane prvotimac Slavije uticao je veoma topao prijem na koji je naišao prilikom više nastupa na 40. turniru u malom fudbalu u Banatskom Aranđelovu. 

„Počastvovani smo što je naš proslavljeni rvač postao član našeg kluba i što će zaigrati za Slaivju. Za Davora Štefaneka je rezervisan dres sa brojem 9. Normalno je da ne možemo očekivati da Štefanek igra za naš tim svaku utakmicu, ali dogovorili smo se da kada nema obaveze na strunjači da u našoj ekipi odigra tokom sezone bar nekoliko mečeva. Kao treneru i sekretaru FK Slavija, pristupanje Štefaneka našem klubu ništa lepše i radosnije nije moglo da mi se desi za 49. rođendan“,  presrećan je Rade Gojković.

Izvor – Dnevnik.rs

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment