„DJ TIM“ pobednik turnira u malom fudbalu

U četvrtak, 17. avgusta, odigrane su polufinalne utakmice na 40. tradicionalnom noćnom turniru u malom fudbalu u Banatskom Aranđelovu.

Ekipa FK „Slavije“ iz Banatskog Aranđelova poražena je od „RPC Pilane“ iz Vojvode Zimonjića sa ubedljivih 7:2, dok je u drugom polufinalu „DJ Tim“ iz Srpskog Krstura bio bolji od LU „Kočovat“ iz Banatskog Aranđelova sa 5:2.

Nakon polufinalnih utakmica koje su bile lišene neizvesnosti, mečevi poslednje finalne večeri na turniru odigrani su 18. avgusta i bili su više nego zanimljivi.

Najpre, u meču za treće mesto i nagradu od 25 hiljada dinara sastali su se FK „Slavija“ i LU „Kočovat“. Bolja je bila ekipa FK „Slavije“ koja je nakon velike borbe slavila sa 5:4.

Finalna utakmica, u kojoj su snage odmerile ekipe „DJ Tim“ i „RPC Pilana“, i koju je pratilo više od 300 posetilaca, donela je još više uzbuđenja. Regularni deo meča završen je nerešeno, bilo je 2:2. Nakon boljeg izvođenja sedmeraca pobedu je odnela ekipa „DJ Tim“, ukupnim rezultatom 6:5.

Pobednik turnira nagrađen je sa 100 hiljada dinara, dok je drugoplasiranom pripalo 50 hiljada dinara.

Za najboljeg igrača turnira u malom fudbalu proglašen je Stanislav Sarapa, dok je najbolji golman turnira Nikola Stijović, oboje iz pobedničke ekipe „DJ Tim“ iz Srpskog Krstura.

Tokom 17 turnirskih večeri organizovana je bogata tombola, dok je u samoj završnici podeljeno dva bicikla, kotlići, mali kućni aparati, kućna hemija i sl.

Ovogodišnji noćni turnir u malom fudbalu, 40. po redu, organizovan je od strane FK „Slavija“ uz pokroviteljstvo opštine Novi Kneževac i pomoć MZ Banatsko Aranđelovo.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment