Slavija i Hajduk ubedljivi na startu prvenstva

Početak nove sezone u Potiskoj međuopštinskoj fudbalskoj ligi obeležio je neuobičajno veliki broj postignutih golova, odnosno nekoliko veoma ubedljivih pobeda.

Potiska liga ove sezone broji čak 14 klubova, koji će se kroz 26 prvenstenih kola boriti za naslov najboljeg. U viši rang takmičenja, Subotičku područnu ligu, plasirao se prošlosezonski prvak ekipa Horgoša 1911, dok su se u Potisku međuopštinsku ligu vratile ekipe Jadrana iz Sanada i Bačke iz Mola, koje zbog nešto lošijih rezultata nisu uspele da zadrže status subotičkog područnog ligaša.

Ekipe sa područja mesne zajednice Banatsko Aranđelovo su veoma dobrom i ubedljivom igrom zabeležile sigurne pobede u prvom kolu.

Tako je Hajduk na domaćem terenu u Podlokanju rutinski savladao ekipu Jedinstva iz Martonoša, rezultatom 3:0, te najavio da će posle prošlogodišnjeg drugog mesta i ove sezone imati najviše ambicije.

Slavija je kod kuće ubedljivo savladala ekipu Graničara iz Đale sa 7:0 i takođe istakla želju da se i u tekućoj sezoni bori za sam vrh tabele.

Takođe, posle odigranog prvog kola jasno su svoje kandidature za naslov prvaka ove sezone istakle i ekipe AFK iz Ade, koja je savladala ekipu Šampiona iz Oroma sa 13:2, odnosno Sloge iz Ostojićeva, koja je pobedila Tisu iz Padeja rezultatom 13:0.

U svakom slučaju, izvesno je da nas tokom tekuće sezone u Potiskoj međuopštinskoj fudbalskoj ligi očekuje dobar fudbal i neizvesna trka za titulu prvaka do samog kraja.

U narednom kolu Hajduk gostuje Graničaru u Đali, dok Slavija putuje na megdan Jedinstvu u Srpski Krstur.

Share

Nema komentara »

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URL

Leave a comment